S.K.N.W.K. 2 – W.H.S. 2(competitie) 0-0

Het 2e laat 2 punten liggen in Nieuwerkerk, (0-0 )

Nieuwerkerk, 2 september 2006

Na een goede voorbereiding (2 maal winst en goed spel in de beker) trad het 2e afgelopen zaterdag aan tegen SKNWK 2 uit Nieuwerkerk voor de competitie. Het 2e heeft een ware metamorfose ondergaan en brengt een heel jeugdig team op de been. Er zijn 6 spelers overgekomen van de A-jeugd, die gister allemaal een basisplaats hadden. Na een rommelig en onrustig begin, werd de wedstrijd na 10 minuten al stilgelegd voor een zware blessure van een SKNWKer. Hij moest helaas met een knie blessure naar het ziekenhuis worden afgevoerd. Na deze hervatting bleef het een wat gezapig potje, ondanks dat kregen we toch nog wel de nodige kansen. De beste kans was voor Dennis Oosdijk, helaas kon hij de score niet openen. Kansen waren er ook voor Robin van Dijke en Armando van der Repe. Toch viel het doelpunt bijna aan de andere kant, 1 van de spitsen van de Nieuwerkerkers werd niet aangepakt en kon zodoende met 3 man om zich heen de bal spelen naar zijn collega spits die oog in oog met doelman Erik Post faalde. De scheidsrechter moest die middag waarschijnlijk vroeg bij moeders de vrouw zijn, want na een half uur spelen hield hij de 1e helft voor gezien.

Na rust een feller en geinspireerder WHS. Kansen volop maar telkens zat er een been van een SKNWKer tussen of was het de keeper die er tussen zat. Jeroen Oosdijk kwam in het veld voor Niels Westdorp, waarna we nog aanvallender gingen spelen. Toch lukte het niet om de bal tussen de palen te krijgen. De gebroeders Oosdijk kregen allebei nog een goede kans en datzelfde gold voor Robin en Armando. Marco Poot en Robin van Dijke werden nog gewisseld voor Peter Eerland en Martin Moerland.

Al met al voldoende kansen gehad om de score te openen en daarmee waarschijnlijk het verzet van de Nieuwerkerkers te breken. Je kan rustig stellen dat de goed keepende goalie van de blauw-zwarten een punt voor Nieuwerkerk heeft gewonnen. Na wat heen en weer gediscusieer over een buitenspel gevalletje, besloot de warrig leidende scheidsrechter er een eind aan te maken en blies ruim voor tijd af.

Gezien de kansen die we deze middag hebben gekregen, hebben we deze wedstrijd duidelijk te weinig punten mee naar Stalland genomen. Overigens bied deze en de vorige wedstrijden voldoende perspectief om de competitie goed door te komen met deze jonge groep.. We creëeren tot op heden iedere wedstrijd voldoende kansen en de werklust en het enthousiasme druipen er van af.

Statistieken

Opstelling:

Doel: Erik Post

Verdediging: Johan van der Repe (c), Cliff Lighthart, Marco Poot (Peter Eerland) en Jan van ’t Hof

Middenveld: Ronald van der Repe, Niels Westdorp (Jeroen Oosdijk), Thim Fase en Dennis Oosdijk

Aanval: Armando van der Repe en Robin van Dijke (Martin Moerland)

Assistent scheidsrechter: André Wessels

Doelpuntenmakers: geen

Kaarten: geen (scheidsrechter had alleen ansichtkaarten uit Limburg bij)

Overige wetenswaardigheden

Aantal kansen: niet op 2 handen te tellen

Veld: uitstekend

Weersomstandigheden: warmpjes, maar droog

Kantine faciliteiten: ruim voldoende (op de trap na)

Quote van de dag: ‘-‘

Minpuntje van de dag: geen stroom en geen werkende cd-speler

geschreven door: www.wijhoudenstand.nl