S.K.N.W.K. B1 – Smerdiek B1(competitie) 3-3

Het was zaterdag 9 september.

Er stond weer een competie wedstrijd voor SKNWK B1 op het programma en wel tegen Smerdiek B1. SKNWK B1 dat vorige week met 0-10 klop kreeg van Bru.

De opstelling was als volgt: Sibren; Peter, Pascal, Kevin D, Steven; Rene de R, Jeffry, Andre; Stefan, Rene V, Kristian.

We begonnen sterk aan de wedstrijd. BAl tempo lag aardig hoog, we waren constant in bal bezit en dat resulteerde al snel in de 1-0 van Rene V, omdat de verdediging van Smerdiek de bal niet weg kreeg.

Toen drukte we door en wiste we der na 10 minuten spelen 2-0 van te maken door Stefan.

Het bal tempo en de concentratie namen met de minuut af. Na een minuut of 20 werden we heel slordig en kwamen passen over 10 meter geen eens meer aan. We lieten ons dan ook terug dringen en lieten het voetbal aan hun over wat natuurlijk al fout is.

Dat zorgde er dan ook voor dat ze zo de 2-1 en de 2-2 voor rust der nog in konden prikken. Dat was nergens voor nodig als we geconcentreerd bleven spelen maarjah het zij zo.

Rust stand 2-2

Na de rust gingen we der weer tegen aan. We zette de tegenstander onderdruk en daarom scoorde we 10 minuten na rust ook de 3-2. Jeffry maakte zijn solo goed af.

WE kregen daarna nog kansen maar die wisten we niet te verzilveren. Hun daarentegen scoorde de 3-3.

Toen moesten we der weer even hard tegen aan om nog een overwinning er uit te slepen. Het leverde een paar gevaarlijke momenten op. Jeffry had gescoord maar werd terug gefloten wegens buiten spel. Beide teams kregen kansen.
Toen klonk het laatste Fluit signaal: eindstand: 3-3

Er zit al verbetering in het spel maar de 3-3 had niet gehoeven we hadden kunnen winnen. Op naar de volgende wedstrijd en de positieve dingen van de vorige wedstrijd meenemen en de negatieve verbeteren.

geschreven door: jeffry