zsc D1 – S.K.N.W.K. D1(competitie) 4-5

wat een leuke wedstrijd was dit in scharendijke………het is duidelijk te zien dat de jongens al beter omgaan met de grotere ruimtes op het veld en das een goed teken… dit was trouwens in de eerste tien minuten van de wedstrijd nog niet te merken,,de linkersptis van zsc kon ongehinderd vanaf de middenlijn doorlopen naar het sknwk doel en simpel de 1-0 binnen tikken..even later stond het weer al gelijk toen remco oog in oog met de keeper niet faalde ..de wedstrijd vloog daarna op en neer maar identiek aan het eerste doelpunt van zsc was het tweede doelpunt , weer vanaf dezelfde kant ongehinderd binnen geschoten,,, maar weer de juiste mentaliteit getoond,in drie minuten tijd draaide remco met 2 prachtige doelpunten de stand naar sknw voordeel 2-3,,,maar weer een onoplettendheidje zorgde voor de 3-3 ruststand……….de tweede helft was tot tien minuten voor tijd niet meer zo goed als de eerste,,remco had de 3-4 op het bord moeten zetten maar zijn strafschop belande op de paal(zelf voortaan de bal goed leggen remco)..maar marcel deed het wel nadat zsc de match duidelijk in haar greep had..na een snelle counter passeerde hij de doelman 3-4..maar weer even later niet goed gedekt en weer gelijk 4-4… het werd razend spannend en..weer in een counter werd martijn weggestuurd(buitenspel!?? ) kwam alleen voor de keeper en maakte geen fout…………nog een paar spannende minuten maar daar was het verlossende fluitsignaal………..een prachtige overwinning zeker als je met zn allen er voor knokt en iedereen weet wat hij een beetje moet doen en niet teveel van zn plek af gaat lopen!!

geschreven door: aandachtig kijker