DSF F3 – S.K.N.W.K. F3(competitie) 3-3

Het leek wel door het late tijdstip van de wedstrijd (10:45) te komen dat de
spelertjes van F3 vandaag niet vooruit waren te ……. De ontvangst op Haamstede was goed. De leiding kreeg zelf consumptiebonnen voor een bakje
thee of koffie 🙂

De wedstrijd begon voorspoedig. We stonden na 5 minuten al met 1-0 voor, zoals inmiddels gebruikelijk scoorde Julian van Nieuwenhuize al snel het 1e doelpunt voor SKNWK. Dominique Prins scoorde hierna vanuit een onmogelijke hoek de 2-0. In de 1e helft heeft Jarno van Nieuwenhuize een paar schitterende
reddingen weten te doen in het doel. De 2e helft stond Nick Bouwman op doel. We hadden onze kleinste man dus onder de latten,maar wel met zijn eigen nieuwe keepershandschoenen :)) Het 3e en laatste doepunt voor SKNWK werd wederom gescoord door Julian van Nieuwenhuize.

Wel was het jammer dat de wedstrijdleiding een aantal maal niet vloot voor handsballen van de tegenpartij in hun strafschop gebied, maar ach …… het was een leuke wedstrijd en de spelers hebben een sportieve ochtend gehad en daar gaat het toch tenslotte om.

PS: verzoek aan de ouders die niet mee gaan/kunnen om wel hun kinderen te voorzien van douchespullen zoals: slippers, handoek, ed.

Eindstand: DSF F3 – SNKWK F3 3-3

geschreven door: Eric Prins