wemeldinge d1 – S.K.N.W.K. D1(competitie) 3-5

jaja het kan verkeren met onze deetjes vorige week een draak van een wedstrijd tegen robur,,en ze leken deze lijn vrolijk verder te zetten in wemeldinge,slap de duels in gegaan en in no time was het weer al 2-0 achter,maar zachtjes aan begonnen ze toch hun duels meer en meer te winnen en kregen ze diverse goeie mogelijkheden en 1 van die kansen werd uitstekend benut door martijn..wemeldinge scoorde voor rust ook nog een keer zo werd de rust bereikt met 3-1 maar er lagen zeker kansen om nog wat recht te zetten..de tweede helft was dus duidelijk de helft van sknwk,alle duels werden gewonnen en het spel werd steeds beter,,er werd beter verdedigd al miste de spits van wemeld. nog een geweldige kans op 4-1..maar martijn scoorde met een geluksgoal 3-2 en even later maakte hij alleen voor de keeper geen fout en scoorde de 3-3..wewrd toen een razend spannende strijd met aan beide kanten gevaarlijke momenten,,maar remco scoorde na een slim balletje van justin de op dat moment zeer verdiende 3-4,,wemeld ging weer vol op de aanval spelen maar een snelle uitval en remco scoorde zeer bekeken de 3-5…………..einde duidelijk dat er geknokt moet worden voor de punten en dat moet eigenlijk ook elke week en dan ook nog 2 helften!!!

geschreven door: vader 3