Colijnsplaat B1 – S.K.N.W.K. B1(competitie) 4-6

Op 7 oktober stond voor SKNWK B1 de wedstrijd tegen Colijnsplaat op het programma.

De opstelling was anders dan vorige week omdat het vorige week onrustig was achterin wilde we nou de rust houden achter in en dan kwam de opstelling er zo uit te zien:

Sibren; Rene de R, Rene V, Pascal, Steven; Peter, Jeffry, Andre; Stefan, Hugo, Kevin D.

Het was een tijd lang geleden dat we gewonnen hadden dus we wilden wel weer eens winnen.

Dat viel ook goed te merken in de eerste 10 minuten we combineerden goed en wisten elkaar goed te vinden daardoor kwamen we ook op 0-1 door een uitbraak van SKNWK gaf Jeffry een steek bal op Kevin D en die ronde goed af.
0-1.

Na de 0-1 kwamen de ballen niet meer goed aan. De combinaties liepen niet meer. We gingen slordiger spelen en zo onstonden er kansen voor Colijn. Sieb bracht een paar keer goed redding maar toch vloog de 1-1 der in en snel daarna de 2-1.

En in de 35e minuut schoten ze ook nog de 3-1 binnen.

Toen kwamen we pas tot het besef dat we achter stonden en speelden we weer zoals we moeten spelen. En onstond de een na de andere kans. Jeffry miste 2 grote kansen op de aansluitings treffer (1 op 1 met de keeper wist hij de bal naast te krijgen, en hij schoot nog een keer op de keeper). 3 keer is scheeps recht en dat was in dit geval ook zo hoe schoot diagonaal de 2-3 binnen. Dat was 5 minuten voor rust.

We gingen met 2-3 de rust in. Tijdens de rust werd het een en ander omgegooid in de opstelling.

Na de rust kwam Colijn er snel uit en de eerste kans in de 2e helft na 1 minuut benutten ze dan ook gelijk. 2-4.

SKNWK liet zich niet kisten en ging met opgeheven hoofd verder. En creerden legio aan kansen. Na 55 minuten gespeeld te hebben gooide Kristian de bal snel in op Jeffry die wegdraaide van zijn tegenstander en zo in de korte hoek binnen schoot met zijn links.3-4.

We gingen ons eigen spel voetballen en dat zorgde dan ook voor dat we de ruimte konden op zoeken. En hun hadden het na kijken. Ze creerden wel kansen maar die werden steeds onschadelijk gemaakt door Sieb en de verdediging voor hem.

In de 63e minuut ging Stefan met een goede rush over de linkerkant, gaf een uitstekende voorzet die Kristian goed afmaakte. 4-4.

We zetten goed door ook al kwamen hun er soms gevaarlijk uit hielden wij het hoofd koel, en scoorde Stefan de 5-4 door een steekpass van Jeffry.

En 5 minuten voor tijd vergrote we de marge nog naar 6-4 door een pass van Kevin D. die eigenlijk te dicht bij de keeper kwam, maar Kristian zette goed door en maakte zo de 6-4.

Dat zou ook de eindstand zijn.

We hebben nu eindelijk als een team gevoetbald jongens (op het middelste stuk van de 1e helft na). Zo hoort het he, zo moeten we het iedere week doen.

geschreven door: jeffry