op 21 oktober stond ons de wedstrijd tegen smerdiek te wachten.

verdediging: evert, pascal,steven en arjan voorstopper.
middenveld: timo, rene V, christian.
aanval: stefan,jeffry,kevin D.

we hadden ondersteuning van 3 c-junioren: rob van der sleen, timo verkaart en evert de bruin.

na de 11e minuut werd het 1-0 door Jeffry na balverlies in de verdediging van Smerdiek.

in de 25e minuut werd het 1-1 na balverlies bij ons bij een vrije trap.

in de 26e minuut wer het 1-2 na gerommel bij de aftrap.

in de 38e minuut werd het nog 2-2 nadat stefan de bal ophaalt op eigen helft, kevin D zet voor en yeffry scoort om met een gelijke stand de rust in te gaan.

in de 64e minuut werd het 2-3 via lage voorzet over onze linkse kant en een verdediging die de bal niet weg krijgt.

in de 71e minuut werd het 3-3:doordat Jeffry de bal oppikt van de verdediging van Smerdiek.

in de 75e minuut werd het 4-3 als Stefan en Rob een mooie gecombineerde aanval opzetten: Rob trekt de bal strak voor en Jeffry kan scoren.

in de 80e minuut scoort rob uit een cornerbal van Stefan die door door Feffry wordt voorgezet.

zo wonnen we deze wedstrijd met 5-3 voor SKNWK

geschreven door: pascal