S.K.N.W.K. D1 – zsc d1(competitie) 4-5

na de vruchteloze wedstrijd van vorige week nu de thuis wedstrijd tegen zsc waar uit na een spannende pot met 4-5 werd gewonnen..blijkbaar vonden beide ploegen dit wel een mooie uitslag en was dit dus voor herhaling vatbaar….hoe anders had het kunnen lopen voor sknwk als ze nu eens een hele wedstrijd hadden gevoetbald en geen kwartier. zsc leek op een hele makkelijke overwinning af te gaan omdat het totaal geen tegenstand kreeg van een weer zielloos spelend sknwk en makkelijk op 0-2 kwam voor de rust en dat was nog een magere score gezien het aantal kansen voor zsc…gelijk na rust was het zsc dat weer de aanval op zocht en ook gelijk scoorde 0-3…het was toen nog totaal niet te zien dat het nog een beetje spannend zou worden…huib scoorde uit zowat de eerste kans voor sknwk de 1-3, maar direct na de aftrap weer het slappe verdedigen van de thuisclub en de 1-4 lag achter lorenzo…bij zsc ging men toen de fout maken om allemaal een doelpuntje te willen scoren en er ontstonden ineens grote gaten bij hun achterin.rappe martijn kon een paar keer zo doorlopen en in een mum van tijd was het 3-4,,direct daarna weer niet goed opgelet achterin en stond zsc weer op een marge van 2 goals 3-5…..in de laatste minuten scoorde martijn nog zn derde goal van de wedstrijd en eindigde deze pot dus weer in 4-5 dikverdiend voor zsc dat beter speelde en meer inzet aan de dag legde dan sknwk dat meer voor elkaar zal moeten gaan werken om nog tot een goed resultaat te komen

geschreven door: badmuts