S.K.N.W.K. 1 – Bevelanders 1(competitie) 4-0

Bevelanders begon zeer defensief aan de wedstrijd maar desondanks stond het na 10 minuten 0 – 1. SKNWK had duidelijk de wedstrijd onder controle en kreeg veel kansen waar ze slordig mee omgingen. Met een corner die naast werd gekopt door Michel Verburg en een schot van Mark Zwemer wat naast ging zijn de aanvallende daden van Bevelanders wel genoemd. Leo Koole kon nog tussen verdediging en keeper de bal afsnoepen maar er waren geen medespelers waar hij de bal aan kwijt kon. Uiteindelijk kon hij de bal op John Riemens plaatsen die naast kopte. Tegen de rust aan werd Bevelanders wel wat sterker maar tot doelpunten kwam het niet.
Na rust was Bevelanders een poosje aardig bezig. Met Albert Budding op het middenveld zat er iets meer snelheid in de ploeg. Na een kort genomen corner, genomen door Robert Mast, kwam de bal bij Mark Zwemer. Deze besloot hoog in te schieten omdat de keeper ver voor het doel stond. Helaas werd de keeper geholpen door een verdediger die de bal van de lijn kopte. Dit had de ommekeer van de wedstrijd kunnen zijn.
Even later verwerkte Erik Versluis een terugspeelbal zeer knullig en was het een koud kunstje voor SKNWK om 0 – 2 te maken.
In de 65ste en 67ste minuuut werd het ook nog 0 – 3 en 0 – 4.