SKNWK F2 – S.K.N.W.K. F3(competitie) 3-0

Vandaag hadden we Dé derby van Nieuwerkerk. SKNWK F2 (thuis) tegen SKNWK F3. Wat iedereen al verwachte, het was een spannende wedstrijd.. Vorige keer nog met 4-10 verloren, was het dit keer slechts 3-0. Onze kleine piraatjes van F2 hebben keurig stand gehouden. Goed gedaan jongens !

Uiteraard feliciteren wij F2 met de kampioens titel “Najaarkampioen 2006”. Goed gedaan jongens. Gefeliciteerd !!

De eerste helft wisten we keurig stand te houden tegen het overwicht van F2. Mede dankzij het verdedigende werk van Julian van N, de vele uitstekende reddingen van onze top-keeper Jarno van N. en de vele storingen van de overige spelers, wisten we de acherstand te beperken tot 1-0. Veel van onze kleine piraatjes hadden de boodschap goed begrepen. Storen zoveel je kan, nou dat hebben ze geweten bij F2. In de 1e helft kwamen ze niet verder dan 1-0. Dit had nog anders kunnen uitpakken als Délano zijn enige kans niet had overgeschoten.

In de 2e helft (toen zonder wissel 9<>9) was het erg druk op het veld. Iedereen liep elkaar eigenlijk in de weg. Achteraf gezien had het beter geweest om gewoon 8<>8 te blijven spelen zodat ook iedereen gewisseld had kunnen worden. In de slotfase kreeg Julian van N. nog een gouden kans als doorgebroken speler echter werd hij op ongelukkige wijze door Skip gevloerd. Jammer dat er in de F-jes geen penalty’s worden gegeven (waarom niet?) voor dergelijke situaties. Niet dat het voor het totaal resultaat had uitgemaakt, maar elke speler moet weten (hoe jong dan ook) dat dergelijke overtredingen ook in een later stadium van het voetbal niet zonder sancties worden getolereerd.

Tot slot leek het erop dat F3 toch wilde laten zien dat ze niet onderdoen voor F2. Met het nemen van de penalty’s werd er ondanks de verloren wedstrijd geconcentreerd geschoten
wat resulteerde in een 4-5 overwinning voor F3. Keurig hoor jongens !

Door Sander Hartog, Dominique Prins, Délano Prins, Jarno van N. en Julian van N. werden de penalties benut.

Volgende week 11-11 krijgen we allemaal weer nieuwe kansen om te scoren als we uit moeten tegen DFS F4 om 9:30. Vertrek 8:30.

Mark bedankt voor het fluiten.

Fijn en sportief weekend voor allemaal

Groetjes,

Eric

geschreven door: Eric Prins