op 4 november stond ons de wedstrijd tegen DFS te wachten.

verdediging: peter, pascal,steven en arjan voorstopper.
middenveld: timo, rene V, kevin D.
aanval: stefan,jeffry,kristian.

er deden 3 spelers van de C’s met ons mee: erwin maliepaard, jeroen backx en timo verkaart.

we kwamen al snel op achterstand. in 3e minuut werd het al 0-1 door slecht voetbal van ons en daar profiteerde de tegenstander van.

in de 6e minuut werd het ook nog eens 0-2 door een niet goed gedekte man die vrijspel had en zo kon schieten.

in de 20e minuut werd een speler onderuit gehaald van de tegenstander en hij had een blesure opgelopen, gelukkig was onze dokter: roland backx in de buurt dus kon er niks mis gaan

na een tijdje spelen in de 29e minuut werd het ook nog eens 0-3.

in de 37e minuut werd het 0-4 en daarna gingen we met een flinke achterstand de rust in.

er werd wat gewisseld in het spel en kevin D ging er uit vanwege een blesure
jeroen backx kwam er in en kwam op de rechts half te staan, erwin maliepaard kwam op de plaats van arjan

in de 47e minuut werd het nog erger (0-5)

na een tijdje spelen kregen we het eindelijk onder de knie en gingen we eindelijk goed combineren en toen in de 58e minuut brak jeffrey door en maakte een mooi doelpunt. (1-5)

we zwakten niet af maar we gingen sterk verder waardoor er veel kansen ontstonden en daardoor ook in de 61e minuut werd gescoord door Jeffry. (2-5)

in de 72e minuut kwam dfs weer meer aan de bal en maakten via een corner de 2-6

in de 77e minuut maakten we nog een doelpunt door goede combinaties zodat de bal bij stefan vermeer belandde en hij kon hem mooi afmaken (6-3), dit was ook de eindstand.

deze week was het wat minder maarja volgende week tegen mevo zetten we dat wel weer recht.