robur d1 – S.K.N.W.K. D1(competitie) 4-3

het is om kaal van te worden van de deetjes,de laatste twee weken alles beneden de maat en vandaag weer zo,n positieve uitschieter..aangezien thuis met 12-1 werd verloren van de tegenstander zou je geen cent geven voor hun kansen..maar hoe anders kan het lopen…al vanaf t begin was duidelijk te zien dat sknwk er voor wilde vechten en dat ontbrak er de laatste tijd vooral aan..maar er werd ook bij vlagen uitstekend gecombineerd wat direct al kansen opleverde, 1 van die kansen werd goed afgemaakt door martijn…. na een uitstekend kwartier kwam robur beter in de wedstrijd wat resulteerde in de gelijkmaker,daarna weer kansen voor martijn en remco maar ze konden niet scoren,aan de andere kant was het wel raak na een goeie actie van hun aanvoerder,maar sknwk bleef goed voetballen en net voor rust scoorde martijn de gelijkmaker….duidelijk de beste helft van het seizoen en hopen dat ze dit vast konden houden na rust……..robur begon steeds meer op het sknwk doel te drukken maar telkens stond lorenzo op de goeie plaats als er eens een schot kwam,,de beste kansen bleven echter voor sknwk,martijn had twee grote mogelijkheden om de stand naar 2-3 te tillen maar doelman en paal zaten in de weg,even later een prima actie van marcel die werd gestuit door een overtreding binnen de zestien,,penalty!! en de kans om aan de leiding te komen,,remco faalde niet en schoot sknwk beheerst op voorsprong,,,,alles leek goed af te lopen ..al knokkend en zwoegend LEEK de dik verdiende voorsprong tot het einde vast gehouden te kunnen worden….maar drie minuten voor tijd een schot van twintig meter die precies in de hoek rolde 3-3 ..jammer maar 3-3 zou ook prachtig zijn…maar de laatste minuut zal marcel nachtmerries gaan bezorgen toen hij een totaal ongevaarlijke voorzet op zeer ongelukkige wijze in zn eigen doel schoot wat toch nog een onterechte 4-3 nederlaag tot gevolg had……bijzonder sneu voor marcel die prima speelde ,,maar ja das voetbal dan kan dit gebeuren ….maar al met al een groot compliment voor de ploeg die nu misschien eens in de gaten krijgen dat je met hard werken ook nog eens beter gaat spelen ook

geschreven door: badmuts