Zwaluwe 2 – S.K.N.W.K. 2(competitie) 1-0

Lage Zwaluwe – Voor vandaag stond een lastige wedstrijd tegen de nummer 2 op het programma. Ten opzichte van vorige week was het elftal op enkele plaatsen gewijzigd. Dit betekende dus even wennnen aan elkaar. Dit ging snel, want na enkele minuten kon Beef al doorgaan op de keeper en passeerde hij deze met een schuiver, helaas voor ons kwam een verdediger nog net op tijd inglijden om de bal van de lijn te trappen. De aanstormende Arjo kon zijn voet nog tegen de bal zetten, maar schoot een meter naast het doel. Hierna drong Zwaluwe meer aan, wat in een enkele kans resulteerde. Een vrijgelaten speler van Zwaluwe kon een voorzet vrij op doel koppen, maar Corné gooide zich voor de bal waarna de bal net voor de lijn in de handen van Koen belandde. De spelers van Zwaluwe zagen hier ten onrechte een doelpunt in, maar de scheidsrechter liet terecht doorspelen. Bij een hoekschop van Zwaluwe verdedigde Patrick zeer zelfverzekert terug op Koen die de bal gelukkig strak in zijn gekopt kreeg. Hierdoor bleef de stand op 0-0 staan. In de rust waren 2 spelers genoodzaakt om het elftal te verlaten, waardoor het elftal op enkele posities verandert moest worden. Hierdoor kwam SKNWK 2 iets minder aan voetballen toe, maar door veel arbeid te verzetten bleven de kansen van Zwaluwe uit. SKNWK zette daar enkele afstandschoten tegenover. Zwaluwe kwam in de 2de helft nog goed nadat Kees-Jan alleen diep ging en hierbij fotief werd afgestopt. Aangezien dit de laatste speler voor de keeper was zou een rode kaart zijn deel zijn, maar de scheidsrechter was mild en gaf hem maar een gele kaart. De wedstrijd liep op zijn einde en het zag er uit dat het een gelijkspel zou worden, maar een afgeketst schot verdween langzaam in het doel waardoor Zwaluwe 2 minuten voor tijd op voorsprong kwamen.
Hierdoor werd een middag hard werken niet met een punt beloond. Hier blijkt maar weer dat het geluk bij de koploper zit. Als we deze inzet behouden dan komt het geluk en de punten zelf onze kant op. Op naar de volgende wedstrijd tegen Kogelvangers.

Opstelling SKNWK 2: Koen de Jonge, Robbert v/d Zande, Corné v Driel, Martijn Rentier, Patrick v Bolhuis, Martijn Kik, Ronald v Vossen (Maurice Pollemans), Kees-Jan v Nieuwenhuize, Arjo v/d Velde, Richard v/d Sande, Richard Bevelander (Wim Voorbeijtel)

geschreven door: SKNWK 2