S.K.N.W.K. D1 – wolphaartsdijk d1(competitie) 3-2

na de uitstekende wedstrijd van vorige week bij robur vandaag tegen wolf;dijk.. in de eerste helft begon sknwk hoe het bij robur was geeindigd..veel druk op de tegenstander bij vlagen goed spel en doelpunten konden niet uit blijven…remco scoorde na een kwartier met zn chocolade been een mooie goal…even later soleerde hij vanaf de middenlijn het strafschop gebied in en maakte het ook prima af..vele kansen volgden maar richard..huib.. justin hadden geen geluk met de afwerking,,remco had dat 5 minuten voor rust wel speelde een paar tegenstanders uit en schoot vanaf de rand van de zestien de bal prachtig in de bovenhoek zo de rust in met een 3-0 voorsprong die dik verdiend was…………tweede helft zakte het spelpeil mede ook door de harde wind naar een veel minder niveau .sknwk kwam er nog zelden uit en wolfdijk kwam snel terug tot 3-2…irritatie nam weer toe en sknwk ging weer tegen zich zelf voetballen,,met kunst en vliegwerk werd de 3-2 tot het einde volgehouden..na een 4tal hoekschoppen in de extra tijd vond de kalende scheids het awel en floot hij voor het eind..een zeer benauwde overwinning die op basis van de eerste helft net verdiend was..het blijft nog steeds een wisselvallige toestand bij de deetjes..hopen maar dat ze de laatste wedstrijd een uur lang voor de winst zullen gaan.

geschreven door: badmutsje