S.K.N.W.K. 1 – Nieuwdorp 1(competitie) 0-1

SKNWK – Nieuwdorp 0 – 1

Zit je in de hoek waar de klappen vallen, dan verlies je zo’n wedstrijd, sta je bovenaan, dan win je. Zo ook deze middag. Over de hele wedstrijd gezien was Nieuwdorp meer aan de bal, combineerde beter, maar al te veel kansen leverde dat niet op. SKNWK daarentegen was de weinige keren dat ze voor het vijandelijk doel verschenen redelijk gevaarlijk. Enkele goede schietkansen werden de één wat lastiger dan de ander, vakkundig door Mark Geelhoed onschadelijk gemaakt. Rust 0-0. Nadat iedereen weer veilig vanuit de kantine op de begane grond was aanbeland kregen de toeschouwers een meer spannende dan goede 2e helft voorgeschoteld met twee gelijkwaardige ploegen. Halverwege de tweede helft stond de zojuist ingevallen Hans Leune precies op de goede plek om een afvallende bal in het doel te schieten. SKNWK was hierdoor een kwartiertje aangeslagen en maakte alleen de laatste 10 minuten serieus aanstalten om verandering in de stand te brengen. De spelmaker van SKNWK verschalkte de Nieuwdorp-goalie nog bijna met een lob, maar de vingertoppen brachten uitkomst voor Nieuwdorp. De gelukkigste ploeg won.