duiveland D1 – S.K.N.W.K. D1(vriendsch.) 2-6

een oefen wedstrijdje in oosterland in uitermate natte omstandigheden maar
ondanks deze barre toestanden,natte sokken,lekkende paraplu,s ,klagende moeders werd het toch een zeer aangename wedstrijd..martijn opende de score met een zeer fraaie boogbal over de keeper ,maar daarna kwam duiveland steeds meer opzetten en scoorde het al snel 1-1,,even later een uitstekende aanval van de oosterlanders over de rechtse kant en met een mooi schot werd de wederom sterk keepende lorenzo verslagen,,even later ging marcel uitstekend door en alleen voor de keeper maakte hij geen fout 2-2..net voor rust vrije trap voor sknwk,remco schoot deze met een fraaie curve onder de lat,,rust 2-3……..tweede helft was een hele goeie helft van sknwk, er werd door alle spelers de juiste mentaliteit getoond en dan blijkt ook dat er wel degelijk goed gevoetbald kan worden,duiveland kreeg nog wel enkele kansen maar lorenzo had geen zin meer om nog een bal uit het net te halen en hield met enkele fraaie reddingen zijn doel verder schoon,,remco had inmiddels ook de smaak te pakken gekregen en scoorde nog een zuivere hattrick waarvan de 2-5 na een geweldige solo de mooiste was,,al met al een goeie pot waarin sknwk liet zien als er met zn allen gestreden wordt er ook best goed gespeeld kan worden………jammer dat het eerste geen goed vervolg kon geven aan deze voorwedstrijd zij zullen nu toch ook alle zeilen bij moeten gaan zetten om niet in onnodige problemen te komen,iets wat zeer onnodig is

geschreven door: badmuts