S.K.N.W.K. F3 – DFS f3(competitie) 6-0

Vorige week kon je – bij wijze van spreken – in je korte broek lopen en werd het voetbal afgelast voor de kleine mannen en vandaag regende het de hele wedstrijd. Het leek of de knvb een deal gemaakt had met de landmacht. Sommige waren geschikt voor de landmacht en sommigen niet. Het was overleven vanaf de eerste minuut. Wat een kou! Wat opvalt is dat deze kleine mannen thuis sterk zijn en uit minder. Vandaag waren ze als collectief te sterk voor DFS en kwam er nauwelijks gevaar voor de goal van jarno(1e helft) en remon(2e helft). Jarno kopte nog een corner over zijn eigen doel wat op dat moment de beste oplossing was. Er werd af en toe een bal over gespeeld waardoor delano vier doelpunten mocht scoren en julian twee. Julian was vandaag de grote aangever en dat was vandaag de grote winst al gaf hij na de wedstrijd aan dat hij ze toch liever zelf scoort en dat is logisch!!
Vandaag koos Sander duidelijk voor de verdediging naast julian en jarno en delano meer voor de aanval. De rest kan nog geen keuze maken dus vormt het middenveld wat als 1 blok van voor naar achter schuift (net als dat liedje). Opvallend was dat DFS fantastisch strafschoppen nam wat de winst opleverde van 7-2. Volgens mij hebben wij nog nooit zoveel gescoort. De doelpunten voor SKNWK kwamen opvallend genoeg op naam van twee kleine rakkers met twee mooie doelpunten, Joerie en Desley. Nu de zaal in !!

geschreven door: Mark van Dijke