Brouwershaven – S.K.N.W.K. E1(competitie) 9-0

Wat een overmacht had het E1 team van Brouwershaven vandaag. Er was eigenlijk geen beginnen aan, maar jullie hebben allemaal goed jullie best gedaan om het aantal tegendoelpunten onder de 10 te houden.

Na afloop van de wedstrijd een gezellig onderonsje gehad met de leider en een aantal spelers van B’haven. Door het grote verschil in leeftijd was het voor hun een voorspelbare uitslag. B’haven heeft afgelopen jaren en dit jaar hetzelfde probleem als wat SKNWK (geen e-tjes) ook heeft gekend. B’haven heeft namelijk geen D-elftal dus alle jongens blijven net zolang in de E-tjes totdat er een volwaardig D-elftal kan worden neergezet. Enige spelers zeiden ook al meer dan 3 jaar in de E-tjes te voetballen en tja, dat tegen onze 80% 1e jaars E-tjes, dan is de uitslag meestal wel voorspelbaar. Ze zijn dan ook niet voor niks koploper in onze poule.

Maar goed, het spelplezier was aanwezig en we hadden heerlijk weer dus al met al een geslaagde wedstrijd. Volgende week hebben we weer thuis een gelijkwaardige tegestander namelijk DFS E2.

Fijn weekend allemaal

geschreven door: El Choco