S.K.N.W.K. F3 – zierikzee F3(competitie) 0-12

Moeilijk voor die kleintjes tegen de groten. Als er een paar bij de tegenstander bij zitten die het al wat langer doen….grote cijfers. De meesten weten nog niet wat ze moeten doen bij de standaardsituaties. Corner,aftrap,achterbal enz… Ze hebben geen idee wat ze moeten doen en waar ze moeten gaan staan. Het overzicht komt hopelijk later wel. Het is ook erg moeilijk om de concentratie vast te houden. 3 a 4 min 0-3 achter .Sommigen wisten mog niet dat we al begonnen waren. Daarna een periode vol strijd voor onze goal. We kregen de bal niet weg. Door die druk paar doelpunten 0-6 rust. Na de rust meer aanvallend sknwk waardoor meer ruimte ontstond. Resultaat 0-12.
Iedereen heeft redelijke inzet getoond en hopelijk gaan ze leren wat ze in het veld moeten doen. Een leuk leerproces wat mij betreft met een hoop plezier kan. De meesten vinden het toch leuk en dat is toch het belangrijkste. Wat hier boven staat komt met de tijd wel.