renesse/zsc d1 – S.K.N.W.K. D1(competitie) 6-3

een wedstrijd met 2 gezichten tegen 1 van de koplopers in deze groep
vanaf het begin een fel en scherp sknwk dat de tegenstander geen kans gaf om goed in hun spel te komen.zoals zo vaak dit seizoen lukt het in een uitwedstrijd wel om goed met de tegenstander mee te komen…..na een kwartier poeierde remco na een onnavolgbare actie de 0-1 binnen en nog geen 2 minuten later schoot richard van rechts diagonaal de 0-2 tegen de touwen,,dik verdiend op dat moment maar zachtjes aan zag je het spelbeeld veranderen en kwam renesse in de wedstrijd slap verdedigend kwam sknwk snel in de problemen en het was zo weer gelijk 2-2 ,,3 minuten voor rust stuurde remco martijn weg die oog in oog met de keeper geen fout maakte 2-3 toch net voor rust nog de gelijkmaker en dat was gezien de eerste helft waarin sknwk de beste kansen had niet verdiend…….de tweede helft was duidelijk de koek op bij de nieuwerkerkers en vrijwel niks lukte meer toch nog een paar goeie kansen voor remco en voor martijn maar in de verdediging ging van alles mis zodat renesse in de laatste 10 minuten nog simpel naar 6-3 door kon lopen…….jammer dat de lijn van de eerste helft niet door gezet kon worden maar de eerste helft moet toch een aaknopingspuntje zijn om op veerder te borduren…volg week revanche tegen renesse en hopen maar dat het thuis wel een keer lukt…………trouwens KARIN hebben ze nog gebeld!!!???

geschreven door: joeks