S.K.N.W.K. D1 – renesse/zsc d1(competitie) 3-2

vandaag weer tegen renesse/zsc dus de revanche van vorige week tegen 1 van de koplopers??…………de eerste 20 minuten waren goed van sknwk veel inzet en vrijwel constant op de helft van de tegenstander de 1-0 van martijn op aangeven van djamil was dan ook dikverdiend..maar de laatste 10 minutten voor rust kwam renesse/zsc beter in de wedstrijd en kreeg het kansen,eerst redde lorenzo nog uitstekend op een door gebroken speler,maar even later was hij kansloos op een goed ingeschoten bal vanaf links………….de tweede helft starten de bezoekers beter en had sknwk het moeilijk ,maar de inzet bleef uitstekend en ze bleven goed overeind,,toch een verdekt schot vanaf de 16 en de bezoekers leidden 1-2……..sknwk stroopte de mouwen nog eens op en gelijk werd de aanval gezocht,,een prima combinatie tussen martijn backx en remco werd door remco zeer bekeken afgerond 2-2…..2 minuten later werd martijn vd ban weggestuurd ,die kon het zelf niet afmaken maar hij legde de bal toch nog knap terug op remco die met rechts uitstekend afrondde 3-2,,,de laatste 10 minuten een fel aanvallend zsc/renesse maar door een uitstekende inzet en goed verdedigend werk werd de eerste overwinning binnen gehaald…eindelijk eens een goeie thuis wedstrijd en met veel inzet kun je veel goedmaken dat blijkt maar weer eens…goed gedaan mannen!

geschreven door: haarloze vrucht