Kloetinge F3 – S.K.N.W.K. F2(competitie) 4-3

Na een rustige autorit met John waren we lekker op tijd in Kloetinge (8.35 uur).
Op het bord konden we al lezen dat er zowaar een F9 was. Wij moesten aantreden tegen de F3. Op voorhand leek het een moeilijke pot omdat deze jongens KEI bovenaan stonden zonder puntverlies.
We mochten aantreden op het kunstgrasveld wat voor veel jongens aanleiding was om de sliding te oefenen. We begonnen de wedstrijd goed en kwamen dankzij Toby op 0-1. De pret duurde echter niet lang want met de rust stond het 2-1. Mede door Thomas en Julian hielden we Kloetinge goed van het doel af.
Skip passeerde wel 3 man en speelde Sander aan die met een fraai balletje scoorde(de bal was net hard genoeg om de doellijn te passeren).
Opnieuw kregen we nog aardig wat kansen maar het was Kloetinge die de 3-2 liet noteren. Niet lang want Toby scoorde vanuit de zijkant een onmogelijke goal.(3-3) Met nog een minuut te spelen leken we een punt mee te nemen, maar via een corner scoorde Kloetinge helaas nog een doelpunt.
Eindstand 4-3. Bij de strafschoppenserie was die van Julian om in te lijsten