S.K.N.W.K. E1 – Dreischor E1(competitie) 0-4

Tja, het leek wel of de training van gisteren nog in de benen zat. Aan het begin van het seizoen nog met 1-5 gewonnen te hebben, is dit door Dreishor vandaag terecht even recht gezet. Dreischor speelde zowel goed over links als over rechts. Bij ons ging het te vaak over 1 kant waardoor de tegenstander daar ook de grootste weerstand ging zetten. Door over verschillende kanten te spelen wist Dreischor een verdiende overwinning op te eisen.

Volgende week moeten we het nog maar eens proberen. Ik ga er vanuit dat we dit seizoen toch nog wel een keertje moeten kunnen winnen, hoewel dat van Brouwershaven zeer moeilijk zal worden, dus dan moeten we het echt gaan maken volgende week bij Duivenland uit.

Zoals jullie allemaal ook hebben gezien heb ik aan het einde (laatste 5 minuten) een speler van ons naar de kant gehaald. Natuurlijk kan het een keertje tegenzitten en dan is het niet altijd leuk om te verliezen maar om dan vloekend en scheldend over het veld te gaan lopen is niet het gedrag wat SKNWK op het veld wil zien.

Laten we proberen om er met z’n allen een sportief seizoen van te maken. Volgende week moeten we om 10:00 uit tegen Duivenland, dus laten we dit
potje voetbal maar snel vergeten en ons bezig gaan houden met komende week.

Allemaal een heel fijn weekend

Groetjes,

Eric

geschreven door: El Choco