wemeldinge D1 – S.K.N.W.K. D1(competitie) 1-1

de laatste wedstrijd van de competitie uit naar wemeldinge……problemen voor de wedstrijd want er was iemand zo lomp geweest om de shirts achter te laten in nieuwerkerk(noem geen namen) ,,gelukkig bleek wemeldinge nog wel wat shirts en veel te grote broeken in de aanbieding te hebben,zodat de wedstrijd toch normaal op tijd kon beginnen..sknwk had blijkbaar niks geen last van de vreemde tenues want het speelde 1 van zn beste helften van de competitie..achterin stond het als een huis met een attente richard als laatste man,op het middenveld werden vrijwel alle duels gewonnen al moest remco wel het idee gehad hebben dat er een jongetje verliefd op hem was geworden,want de jongen keek nauwelijks naar de bal maar volgde remco op de voet zelfs toen hij zn hemd uit kwam trekken langs de zijlijn,desondanks kon hij toch halverwege de eerste helft aan een solo beginnen die uiteindelijk goed door matthijs werd afgerond,,nog enkele kansen werden om zeep geholpen maar ook lorenzo moest 1 keer handelend optreden om een doelpunt te voorkomen..zeer terechte 0-1 voorsprong bij rust…….de tweede helft was zeker de helft minder van sknwk kant,het vuur was er uit deels misschien door de warmte maar toch ook omdat er toch wer spelers waren die van hun posities af gingen lopen,,een corner werd even later binnen gewerkt door wemeldinge en de stand was weer gelijk,,even later hadden martijn en remco nog kansen om weer op voorsprong te komen maar uiteindelijk bleef de stand op 1-1 steken…al met al een hele redelijke wedstrijd waardoor het seizoen toch nog redelijk positief werd afgesloten…komen misschien nog wat oefenpotjes om nog lekker bezig te blijven maar dat is nog niet bekend,,in ieder geval was dit het laatste hoofdstuk van deze gedenkwaardige competitie

geschreven door: hedel