DFS C1 – S.K.N.W.K. C1(C) 0-7

een doordeweekse comp. wedstrijd in burgh dus een heuse licht wedstrijd voor de kiezen…de eerste helft begon zeer rommelig en iedereen moest blijkbaar even wennen aan dat mooi kunstlicht..toch kwam na een kwartier het eerste doelpunt..passje van martijn en jeroen speelde zich knap vrij en scoorde beheerst 0-1….minuut of 5 voor rust volgde een goeie aanval ,jeroen werd prima vrij gespeeld en scoorde via de paal 0-2………de tweede helft was misschien el de beste helft tot nu toe,de trainers moesten zich soms in de ogen wrijven van de bij vlagen schitterende aanvallen.. een combinatie tussen remco en brendan werd prachtig afgemaakt door jeroen 0-3..de druk werd mede door het goeie inschuiven van timo en rob steeds verder opgevoerd en de 0-4 van martijn viel snel.. prachtige aanval over links via brendan,remco en timo werd weer afgerond door jeroen 0-5,,een prachtige vrije trap van martijn belandde op de lat,,maar een korte corner van jeroen naar remco en een afgemeten voorzet op joris betekende de 0-6,,,jeroen had daarna nog meer kunnen scoren,,goeie voorzetten van martijn wist hij niet te scoren met zn hoofd,als dat ook nog gaan lukken kan hij een hele goeie spits worden.. het slotakkoord viel net voor tijd..martijn legde de bal prima terug naar de 16 meter lijn waar remco de bal keihard in de beneden hoek kogelde. 0-7……een prima tweede helft gezien waarin iedereen een hele dikke voldoende haalde.

geschreven door: h. aar