S.K.N.W.K. 1 – terneuzense boys(B) 6-1

De eerste drie aanvallen van Sknwk waren al gevaarlijk toen de wedstrijd amper acht minuten oud was. Maar buitenspel en over gekopt voorkwamen een voorsprong. Goud miste daarna drie opgelegde kansen. Maar in de 26ste minuut was het wel raak door Goud.En in 29ste minuut weer een doelpunt nu door de Valk met een harde bal op kniehoogte 2-0. Nu kwam de doelpunten machine op gang. Want zes minuten verder in de wedstrijd maakte Wesley zijn tweede en de 3-0. En dan 37ste minuut een harde knal van Emiel Kuyten op de paal en in de rebound schoot Wesley de 4-0 voor de Nieuwerkerkers binnen. Het moet gezegd dat Terneuzense boys het beste van het veldspel hadden. Dus in de 39ste minuut werd het ook 4-1. Maar de koek was nog niet op, op rechts kreeg Erwin Nelisse de bal in bezit en met diagonaal schoot hij in de 45ste minuut de vijfde binnen. Een ongekende voorsprong in een bekerwedstrijd tegen een 2de klasser.De tweede helft kwam Christiaan er in voor Nelisse en later Sander Uil voor Wesley Goud en Frank Boere voor Ronald van Vossen. Na weken van krachtinspanning komen er bij sommigen vermoeidheid verschijnselen voor. MAW het loopt niet meer zo lekker dan in het begin met goed bespeelelbare velden. In de 54ste minuut maakten de gasten er 5-2 van.Terneuzen was ook de tweede helft het meest aan de bal.Keeper Coen de Jonge deed goed werk vanmiddag ook schoot hij de bal steeds ver uit en dat helpt. Dan in de 88ste minuut gaf Wilco de Valk een assist op Christiaan van Vossen en in de linker hoek wist hij de keeper te passeren en Terneuzense boys de genadeslag te geven. Eindstand 6-2.

geschreven door: een Supporter