S.K.N.W.K. C1 – bruse boys c1(C) 2-4

laatste wedstrijd van deze halve competitie tegen bru……dikwijls gewaarschuwd van te voren dat ze er niet te makkelijk over moesten denken maar dat werd blijkbaar niet geloofd want wat in de eerste helft werd getoond was ver heel ver beneden de maat,na de prima wedstrijd van vorige week was het nu een drama want na 18 minuten stond er al 0-4 op het bord na ongelooflijk knullig verdedigen aan sknwk zijde,,jeroen miste net voor rust nog een penalty maar dat was het dan ook voor de rust…….de tweede helft er op gehamerd dat het zeker nog recht gezet kon worden mits de goeie instelling wordt getoond..en idd werd het een stuk beter,bru kwam niet meer van eigen helft en er werden nu wel zat kansen gecreeerd,,martijn schoot een penalty binne 1-4,maar jeroen miste daarna nog enkele mogelijkheden,remco verkleinde even later de achterstand tot 2-4 en het leek weer spannend te worden,maar oa. djamil en jeroen kregen de grote kansen er niet in……..einde zeer teleurstellend 2-4….wat gezien de kwaliteit van beide ploegen een vreemde uitslag was,,maar ja als je zo aan een wedstrijd begint vraag je er ook om,,we hopen ook dat er onderling wat minder tegen elkaar gescholden wordt want dat hoort ook niet in een team… volgende ronde nieuwe tegenstanders en nieuwe kansen!

geschreven door: hairspray