S.K.N.W.K. 1 – tern.boys 1(B) 6-2

vandaag een serieuze test voor sknwk tegen het in de tweede klas hoog genoteerde tern.boys….in een gelijkopgaande beginfase gebeurde er aanvankelijk weinig,maar gaandeweg de eerste helft werd sknwk bij balverlies van de bezoekers telkens levens gevaarlijk,,eerst mistte wesley twee keer alleen voor de doelman maar de derde keer was het wel raak 1-0,,even later weer een snelle uitbraak en wilco scoorde zeer bekeken 2-0,,voor terneuzen werd het steeds moeilijker en even later lag de derde er in ,wesley liep goed mee na een bal op de paal 3-0,hoogtepunt van de middag was de vierde goal ,een fantastische lob van wesley verdween vanaf 25 meter precies onder de lat 4-0,,,terneuzen scoorde even later tegen nadat doelman koen uitgleed bij een voorzet 4-1,,maar net voor rust maakte erwin er 5-1 van na een slim handsballetje………de tweede helft probeerde tern.boys het tempo op te voeren,sknwk kreeg het in de beginfase een poosje moeilijk,zeker na een kopdoelpunt net na rust 5-2., maar in de loop van de tweede helft kreeg het beter voetballende sknwk weer grip op de wedstrijd en christiaan scoorde net voor tijd de 6-2…duidelijk is wel geworden dat sknwk met dit team zeker twee keer moet kunnen promoveren en in een klasse gaat spelen waar het thuis hoort,,maar ja dat moet allemaal nog wel gebeuren……

geschreven door: hairspray