ZSC 62 – S.K.N.W.K. 1(C) 1-3

En op 1december2007 speelde SKNWK zijn 12de wedstrijd uit tegen ZSC 62 op Scharendijke. En in een belabberde eerste helft, wisten ze toch weer te winnen, omdat de tweede helft beter was. Het eerste kwartier waren er kansen over en weer. In de derde minuut kreeg zsc al een corner. Even later uit een mooie voorzet van Goedegebure kopte Kuyten net over. Dan doelpunt voor zsc, maar de scheidsrechter paste de voordeelregel niet toe.En uit de toegekende vrije trap kwam niks. 16de minuut vrije trap Kiesenberg, bracht niets op. Nog enkele vrije trappen door Goedegebure en Neele maar alles mis. 28ste minuut corner, maar kans gging verloren. toch kwamen er kansen en corners, maar het werd allemaal afgeslagen door de verdediging van zsc.Dan volgen drie corners achter elkaar voor zsc, maar de kansen voor de thuisclub bleven uit. De achterhoede met Neele, vd Zande Huisman, Kiesenberg,wisten de bal niet op de juiste plaats te krijgen.Vooral de pure linksbenige Rob v. d Zande plaatste vaak verkeerd. We zien hem als toeschouwer veel liever op de linker kant spelen. Dus in de 40ste minuut kwam zsc op 1-0. Even later een goal afgekeurd, van Kuyten voor buitenspel. De tweede helft kwam de thuisclub sporadisch over de helft.Sknwk was heer en meester op het hele veld. Aanval op aanval en corner op corner werden geproduceerd. En doelpunten konden niet uitblijven.Een schot van Nelisse werd met moeite gekeerd. Sander Uil en Ronald v Vossen komen in het veld Voor Christiaan die deze middag geen potten kon breken. Ook Goedegebure gaat er uit. Dan wordt Wesley Goud gevloerd dat betekende panalty die door Neele feilloos werd benut 1-1. Dan weer een goal afgekeurd. Poging van Ronald over doel. Prachtig schot van Sander tot corner verwerkt. Maar dan in de 74ste minuut toch op voorsprong door Ronald v Vossen 2-1 en dat was juichen. En twee minuten later weer raak door Martin Kiesenberg 3-1.Met nog een kwartier te gaan was er voor de bezoekers geen vuiltje aan de lucht.Eindstand 1-3.

geschreven door: ……een Supporter