S.K.N.W.K. 3 – Kapelle 4(C) 3-0

Allereerst een compliment voor aanvoerder Maurice Pollemans, die weer een team bij elkaar heeft geronselend, voor de -tigse keer, hulde.
Op een stormachtig doch droog blijvend veld werd aangetreden tegen een middenmoter. De selectie bestond uit: keeper Jacco Kik, John Roks,Robert Roks, Leo v. Elzelingen, Martijn Kik, Hans Mathijsse, Maurice Pollemans, Pierre Ruyssenaers,Richard Bevelander, Richard v/d.Sande, Lex Folmer, Arjo v.d.Velde, Roland de Lange, Andre Grootenboer en vlagger Philip v.d.Male.U ziet weer enkele huurlingen uit het 2de en ’t 4de om weer een team bij elkaar te sprokkelen.
SKNWK begint met de wind in de rug en een veldoverwicht.Richard Bevelander schiet na 15 minuten uit de draai naast. Na een half uur mist Hans Matthijsse een prima voorzet van Richard v.d.Sande nipt.
Richard Bevelander probeert met een lob de uitgelopen Kapelle keeper te verschalken , de bal landt op het dak van het doel.
Het veldoverwicht wordt vlak voor rust omgezet in een doelpunt. Een corner van Richard v.d.Sande wordt door een Kapelle verdediger over eigen doellijn gewerkt; 1- 0. Rust.
Na rust heeft Kapelle wind in de rug en ook een veldoverwicht. Toch scoort SKNWK al snel na rust(53ste minuut) de 2 -0. Een bal die door de stormachtige wind anders valt, wordt door de keeper van Kapelle verkeerd beoordeelt en Roland de
Lange scoort.De warrig leidende scheidsrechter geeft Kapelle een vrije trap in de zestien, gelukkig belandt de bal op de paal uit deze gevaarlijke situatie. SKNWK 3 houdt de nul vast.Jacco kik tikt nog een afstandschot fraai over. De 3 – 0 van Richard Bevelander in het laatste kwartier van de wedstrijd is de beslissing in deze match.SKNWK 3 komt nu op 10 punten; Kaplle 4 blijft op 18 punten.

geschreven door: Exnr.17