S.K.N.W.K. 2 – Hoek 3(C) 1-2

SKNWK trad an met : Leon Q, E.P., L. P., Corné v. D., Frank B., Sytze S., Martijn K.,Jurjen V., Richard B., Richard v/d S.,Stefan V.. Op de bank: Jeffrey V.. Vlagger: Philip v/d M..
Vanaf de aftrap had Hoek een veldoverwicht. Door goed keeperswerk van good-old Leon werd tot de 38 minuut de nul gehouden. Uit een corner scoorde Hoek de één nul. De bal werd door Leon goed gepareerd, maar de verdedeging van de blauw zwarten was niet attent bij de terugspringende bal.Rust 0- 1.
Na de thee was SKNWK ineens beter en dat resulteerde in een verdiende gelijkmaker.Stefan Vermeer was de schutter. 1 -1.
Kort daarna een goede voorzet van Sytze hard naast gekopt door Beef. Richard v/d Sande kreeg nog een goede kans in deze fase. Hoek countert goed en SKNWK kijkt weer tegen ’n achterstand aan.Doelpunt via het been van Corné, 1 -2.
SKNWK dringt daarna nog aan en Stefan krijgt nog een goed mogelijkheid op de gelijkmaker , op een dieptepass speelt hij de bal net iets te ver vooruit en Hoek’s keeper kan de bal onderscheppen.Jeffrey Visser wordt nog ingebracht, maar ook deze A- junior, die net 2 -2 gespeeld hebben tegen het sterke DOSKO, hulde,kan het tij niet meer keren.
Eindstand: 1 – 2. SKNWK 2 blijft op 22 punten.( al meer dan het totaal vorig seizoen).

geschreven door: Ex nr.17