S.K.N.W.K. 1 – Sps(C) 3-1

Het was in de 17de minuut dat Wesley Goud op grove wijze tegen de vlakte werd gelopen. De straf een penalty was op zijn plaats, en die werd benut door Maarten Padmos 1-0. Na de 1-0 werd de sfeer grimmiger. Geel op geel waren de kaarten aan beide kanten. Het scorend vermogen van Sknwk was in de eerste helft volkomen zoek. En dan in de derde minuut na rust komen de gasten op gelijke hoogte 1-1. de verdediging van Sknwk stond niet goed. Christiaan v Vossen Leon Goedegibure komen in het veld en later ook Richard v d Sande. Achter elkaar worden twee doelpunten afgekeurd voor vermeend buitenspel wat het beslist niet was.Ook de hulpscheidsrechter deed mee om Sknwk van doelpunten af te houden. Dan werd het in de 70ste minuut wel 2-1 door Wesley Goud op aangeven van Maarten Padmos.In de 78ste minuut nog een doelpunt door de goed vrijgespeelde Christiaan v Vossen. Hij bepaalde de eindstand op 3-1. Het mooie spel wat we in het begin van het seizoen van Sknwk zagen is over. Het technische spel is niet mogelijk op bobbelig veld. Het zou eens goed geblokt moeten worden. Maar ja daar gaat de gemeente over.

geschreven door: Een supporter