WHS C1 – S.K.N.W.K. C1(C) 4-3

eerste wedstrijd in de nieuwe comp. tegen het sterk geachte whs..
We zouden weer vanuit een gesloten verdediging gaan spelen,en het begin was in 1 woord fantastisch..de ene na de andere mooie aanval rolde over het veld en binnen een kwartier was het slechts 0-2 door jeroen en een penalty van rob..dat was een magere afspiegeling van de krachtsverhouding want het had de eerste twintig minuten al zeker 0-4 moeten staan…volkomen onverwachts kwam whs na een fout in de defensie terug tot 1-2 en vanaf dat moment was sknwk van slag..het leek wel of er een knop werd omgedraait in de hoofdjes van de jongens want ineens was het 1 en al onzekerheid,,nog voor rust kwam whs tot eigen verbazing nog op een 3-2 voorsprong,,trouwens dat ook de trainer een fout kan maken bleek wel want pas in de rust kwam iedereen er achter dat er maar tien man op het veld stond….de tweede helft was met elf man veel minder dan de eerste helft,,het spel was van beide kanten heel matig whs maakte eerst nog 4-2 toen rob de eindstand met een fraaie vrije trap op 4-3 bepaalde……een zure nederlaag want dit was totaal onnodig gezien het aantal kansen ,,whs maakte van de 5 kansen 4 goals en sknwk van de 8 kansen maar 3……het is te hopen dat de volgende wedstrijd eens een sknwk te zien is met wat meer zelf vertrouwen want wat op de training uitstekend wordt uitgevoerd is in de wedstrijd maar heel soms te zien…dat het wel kan bewezen ze in de eerste 20 minuten toen er uitstekend werd gespeeld dus het moet zeker kunnen!

geschreven door: T.pfff