S.K.N.W.K. 2 – Hoek 3(C) 1-2

Nu we er toch zijn…

Nieuwerkerk-sportpark Het Springer, 27-01-2008 – Hoek 3 is de winterstop goed doorgekomen. Gisteren werd SKNWK 2 met 1-2 verslagen. Voor het eerst sinds 27 oktober vorig jaar boekte Hoek 3 weer eens een overwinning. De zege op de Nieuwerkerkers was dik verdiend en kwam tot stand na prima voetbal.

Nadat coach Guus Hille zich weer eens opgewonden had over het gedrag van sommige spelers op de vrijdagavond en een matige beleving, bleek al snel dat de Hoekenezen deze middag op jacht gingen naar de 3 punten. Een fel Hoek 3 zette de tegenstander, mede gesteund door de wind in de rug, vast op eigen helft. Alle persoonlijke duels werden gewonnen en het middenveld was een prooi voor Wim Dieleman die ouderwets de spil was op het Hoekse middenveld. Al snel leverde dit dotten van mogelijkheden op voor eerst Tim Brouwer (2X) en ook Michel Mullaert had in de eerste helft het vizier nog niet op scherp staan.

Net voor rust was het dan toch raak toen een afgeslagen corner bij Tim Brouwer kwam die hard en laag uithaalde. Dit schot werd nog gepareerd door de SKNWK-goalie; de rebound werd echter door Wim Dieleman hoog tegen de touwen geschoten.

Na rust was er direct een enorme kans voor Michel Mullaert om de stand naar 2-0 te tillen. Oog in oog met de keeper schoot hij echter naast. Niet veel later kreeg Hoek 3 het deksel op de neus toen SKNWK op gelijke hoogte kwam na zwak ingrijpen door de Hoek defensie.

Hoek 3 gaf het echter niet op en een kwartier voor tijd het dan toch raak toen Michel Mullaert een voorzet van Marc Cijsouw in het doel kopte. SKNWK was niet bij machte om er nog een slot-offensief uit te persen en Hoek 3 speelde de wedstrijd rustig uit.

SKNWK 2 – Hoek 3 1-2 (0-1)
0-1 Wim Dieleman
1-2 Michel Mullaert
Scheidsrechter Neutemans uit Bergen op Zoom hield de kaarten op zak.