Vrederust 1 – S.K.N.W.K. 1(C) 0-2

Na achttien minuten nog steeds een moeizaam begin. In die fase speelde Sknwk zeker geen derde klas voetbal. Maar Vrederust was in deze wedstrijd geen gewillig slachtoffer. Met een vrije trap in de 24ste minuut was het bijna raak voor de bezoekers. Bij een doorbraak van van de thuisclub was het klasse van Rob v d Zande om geen corner weg te geven. Een mooie vrije trap van Erwin Nelisse spatte op de weer het veld in, en werd niet verder afgemaakt. Na 45 minuten was de stand nog steeds 0-0. Na rust Martin Kiesenberg voor Sytse Stins. De keeper van de thuisclub was goed op hooge ballen. Het spelbeeld duidt steeds meer op een moeilijke doorbraak, ondanks een enorm veldoverwicht. En Vrederust werd onsportief, met allerlei vertragingen ook langs de zijlijn. Christiaan van Vossen komt er in voor broer Ronald, die deze middag zijn meerdere moest erkennen in zijn direkte tegenstander. In de rust zei trainer Groenewegen ach het komt van zelf. Maar het kwam niet vanzelf, want door een voorzet van Wilco de Valk werd de bal er door een verdediger ingewerkt een ED was dan de coal waar de aangang tot de 78ste minuut op moest wachten 0-1. Tien minuten later kon Sknwk zich veilig achten. Uit een corner scoorde Wesley Goud met een prachtige volly het tweede doelpunt 0-2. En dat is wat Wesley wil nl het mooi proberen te doen, jammer genoeg lukt dat toch niet vaak. Maar hoe het ook is, er zijn weer drie punten toegevoegd aan het totaal wat nu zevenenvijftig bedraagd.En volgende week in en tegen Kruiningen moet Sknwk kampioen zien te worden. We zien het met vertrouwen tegemoet. Maar kunnen we iets anders ook met vertrouwen tegemoet zien, nl de trainers perikelen rond Sknwk. Het is niet alleen de KNVB waar men mee te maken heeft, maar hoe zal de konkurentie reageren naar de KNVB toe. We zullen het afwachten.