S.K.N.W.K. C1 – Kloetinge C4(C) 2-1

vandaag de derde zware wedstrijd in 1 week,weer tegen een hoog geklasseerde tegenstander. Voor de wedstrijd gaven al 5 spelers aan te kampen met lichte blessures,toch moesten er twee van die vijf spelen. In de eerste helft was nergens aan te zien dat sknwk donderdagavond ook al gespeeld had. Met een enorme inzet werd kloetinge bestreden en die hadden daar enorme moeite mee. toch kregen ze de eerste kansjes van de partij maar Erwin redde een keer goed. hoe verder de eerste helft vorderde hoe gevaarlijker sknwk werd en na twintig minuten werd een prima voorzet van Tim uitstekend door Jeroen afgemaakt 1-0 .. een minuut of acht voor rust kwam Jeroen door storend werk van remco in een 1 tegen 1 situatie en op zijn bekende wijze kwam hij alleen voor de keeper en scoorde beheerst de 2-0… de tweede helft werd tot een kwartier voor tijd goed verdedigd en kwam de voorsprong niet in gevaar. toch kwam door een foutje de tegenstander weer terug in de match maar verder liet het stugge sknwk het niet meer komen en werd zodoende weer verrassend drie punten bijgeschreven.. uitstekend gedaan mannen!!

geschreven door: t.vlegjes