S.K.N.W.K. 1 – Stavenisse 1(C) 6-0

Geen regen, wel veel wind. En dat was nu ook weer een handicap, om een technisch spelletje op het veld te leggen. Na tussen de eerste en de 40ste minuut een handvol kansen gemist te hebben, was het eindelijk raak door Ronald van Vossen in de 41ste minuut. Vanaf de achterlijn schoof Emiel Kuyten de bal op een presenteerblaadje voor de voeten van Ronald en dat betekende 1-0. De tweede helft was weer al 14 minuten oud voordat het 2-0 werd door Emiel Kuyten, met een prima assist van Wesley Goud.De eerste en de tweede coal werden voorbereid op de manier zo het moet. Namelijk terug leggen want dat is moeilijk te verdedigen. Dan volgt al gauw nummer drie van Christiaan van Vossen. Veel kansen worden ook weer om zeep gebracht. En dan zo in de 75ste minuut komt Martin Kiesenberg met de bal aan de voet opzetten. En ongehinderd kon hij zeker van 20 meter een schot lossen. En keurig verdween de bal onhoudbaar in de linker kruising. En nu was het 4-0 wat de wedstrijd wat opfleurde. Wesley Goud zorgde met een solo voor de 5-0. En Christiaan kon een goede voorzet van Martijn Rentier met een beweging afronden voor de 6-0. Het schieten uit de tweede lijn zouden we ook graag zien van Wilco de Valk en Maarten Padmos en nog wel een paar jongens. Maar ook de spitsen mogen best eens van afstand schieten. En wat heeft trainer Groenewegen nog in petto. Kan hij alle jongens ook op een hoger niveau brengen. Want er moet dus ook eens wat geleerd worden, om volgend jaar de derde klas aan te kunnen.We zullen de vijf resterende wedstrijden goed opletten.