S.K.N.W.K. C1 – Smerdiek C1(C) 7-1

Eindelijk weer een wedstrijd vandaag na twee keer goed trainen deze week. Smerdiek maakte het vorige week koploper mevo knap lastig dus het zou zeker geen makkie worden. Dat de eerste helft de beste 35 minuten van heel het seizoen zouden worden verwacht je niet altijd maar dit was van grote klasse. prima combinatiespel en een geweldige instelling zorgden er voor dat Smerdiek totaal kansloos was. In de achterhoede regeerde Timo als een vorst en op het middenveld speelden Brendan en Joris heel goed.,Aan de linkerkant lieten Djamil en Remco zien samen tot mooie combinaties te komen en voorin sleurde Jeroen als vanouds. Martijn moest de rechterkant bestrijken omdat Tim niet kon spelen en dat deed hij prima. Na een prima pass van Joris scoorde remco met een mooie diagonale knal de 1-0 . even later een corner van Brendan door Jeroen ingekopt 2-0.de 3-0 van martijn na een prima comb. van oa. djamil en remco. Ook de 4-0 van Brendan na aangeven van Jeroen was een goeie aanval… De tweede helft was iets minder maar na het tegen doelpunt van Smerdiek ging het toch weer beter lopen, Weer uit een corner was het Jeroen die de 5-1 binnen werkte en even later een prima vrije trap van Brendan werd door Joris binnen gekopt 6-1. Een dieptebal van Timo op Remco en een afgemeten voorzet op Rob zorgde voor de 7-1 eindstand. Het kan nog een mooi slot worden van de comp. want we doen nog volop mee voor de bovenste drie plaatsen maar vooral het spel is de laatste tijd enorm vooruit gegaan en dat is toch het belangrijkste.. aanstaande woensdag naar Kapelle en hopen dat deze lijn zich doortrekt

geschreven door: t.oupet