Smerdiek 1 – S.K.N.W.K. 1(C) 0-1

Iedereen wist dat het een moeilijke partij voetbal zou worden tegen Smerdiek uit. Met zeven invallers werd de strijd aangegaan met een over het algemeen verdedigende tegenstander. En het werd inderdaad een moeilijke pot voetbal. Ondanks het fijt dat Sknwk zeventig minuten aan de bal was, gelukte het maar niet om een doelpunt te maken. Na vier minuten al een behoorlijke kans. In de 22ste minuut twee kansen, wat evenveel corners opleverde maar geen doelpunt. Na een half uur komt Sknwk goed weg als doelman Quik een hoge bal loslaat, maar een speler van smerdiek schoot de bal naast. Het is een rode draad door de carriere van Quik om de bal los te laten, dit keer liep het goed af. Tot scoren kwamen geen van beide ploegen zodat er werd gerust met een brilstand. Na de hervatting ging Sknwk direkt weer in de aanval. Met in de 55ste minuut een droom van een kans voor Ronald van Vossen maar het gedraai duurde te lang en het schot ging ver over. Sknwk was overwegend aan de bal en in de aanval maar een afwerker was er niet. Het enige wapenfeit was een balletje op de paal van Leon Goedegebure. Dat was in de 72ste minuut, kunt u nagaan. En de mooiste aanval kwam twee minuten later maar het schot werd corner getikt en die leverde ook niks op. Nee er was een penalty voor nodig om een doelpunt te maken.Met de bal aan de voet kwam Erwin Nelissen het strafschop gebied binnen en op proffessionele manier werd hij gevloerd en de strafschop was terecht. Deze werd feilloos ingeschoten ala Padmos door Martijn Neele, zodat het in de 80ste minuut toch nog 0-1 werd. En speltechnisch was dat ook gemeten over de hele wedstrijd een verdiende overwinnlng.