DFS E3 – S.K.N.W.K. E3(C) 4-5

Na het verlies van vorige week hebben we nu gewonnen. Damian rende vroeg in de wedstrijd naar voren en scoorde 0-1. Daarna kwam DFS goed naar voren en probeerde Pieter een schot tegen te houden, maar deze kwam verkeerd op zijn schoen en was het 1-1.
Daarna scoorde Damian nog twee doelpunten voor de rust en gingen we met een stand van 1-3 ranja drinken.
Na de rust ging het even wat minder en scoorde DFS 3 keer achter elkaar en stonden dus met 4-3 achter! Maar toen liep Mark naar voren met de bal gaf hem aan aan Wisse en deze schopte hem mooi in het doel 4-4. Even later liep Damian naar voren en schopte de bal naar Pieter en deze schopte hem over de keeper het doel in 4-5. Even later was het eind signaal. . Volgende week moeten we uit tegen Renesse en hoop ik dat het net zo goed gaat als vandaag.

geschreven door: Pieter Flikweert