Veere1 – S.K.N.W.K. 1(B) 1-1

De topper VEERE-SKNWK 1-1. In een boeiende wedstrijd, de volledige negentig minuten deelden de partijen de punten. Al hadden ze allebei de partij naar zich toe kunnen trekken in de slotfase. Een ver onvolledig Sknwk knokte zich naast Veere. De wedstrijd was nog maar 10 seconden oud toen Emiel Kuyten oog in oog kwam te staan met de keeper van Veere. Maar waarschijnlijk schrok hij van de kans want de bal sprong ver van zijn voet de verkeerde kant op. Als je een dergelijke kans krijgt moet je dat koel af kunnen maken en niet nog eens de bal over spelen, maar op dat doel rammen. En dan hield Wesley Goud na twee minuten Veere van een doelpunt af door de bal twee meter voor doel te blokken.Klasse was dat. Veere speelde in de opbouw wel wat makkelijker maar weggespeeld werd Sknwk niet. En weer was het Wesley die onrust stookte maar dan aan de andere kant, met een knal tegen de lat. Dat was in de 24ste minuut. In de resterende tijd van de eerste helft hadden beide elftallen kans op een doelpunt maar het bleef 0-0. Sknwk wilde meer en in de 49ste minuut golfde er een mooie aanval maar Christiaan kon het niet afmaken. 52ste minuut een pure redding door doelman Koen de Jonge. Hij groeide in de wedstrijd. Uit een vrije trap kwam een corner en nog een Veere had het moeilijk maar Sknwk verzuimde te scoren. En dan valt er in de 57ste minuut een doelpunt voor Veere 1-0. En in die periode werd de handrem nog al eens gebruikt. Richard Bevelander komt er in voor Erwin Nelisse. En Bouwman voor Neele.Het was voor Bouwman een goede invalbeurt. En dan valt in de 72ste minuut de gelijkmaker.Uit een vrije trap van buiten de zestien, genomen door Wesley Goud vloog de bal over de keeper mooi in het net en dat was 1-1. Beide partijen knokten voor de overwinning met nog een kwartier tegaan. En de Sknwk aangang dacht daar gaat Wilco de Valk het afmaken hij was doorgebroken, maar zijn assist werd onderschept. In de stand kwam geen verandering meer. Maar alle spelers veel lof voor de goede tegenstand. Om toch een paar namen te noemen. Martijn Rentier verweerde zich prima en invaller Bouman, ja dat wordt er eentje.Eigenlijk moeten zulke spelers op zijn minst bij de selectie blijven om nog even wat meer ervaring op te doen.ze zitten er hard aan te komen en nog voor de helft van de competitie zijn ze er.