S.K.N.W.K. F2 – ZSC F2(C) 2-6

Vandaag moesten we tegen ZSC F2. In het begin van de wedstrijd ging het gelijk op maar toch scoorde ZSC voor de rust nog twee doelpunten. Na de rust werd het heel snel 0-5 maar toen ging het bij ons toch een stuk beter. Er werd regelmatig leuk overgespeeld en zodoende konden Zenya en Joeri een doelpunt scoren. Ook Danny had nog een grote kans maar jammer genoeg speelde hij de bal iets te ver voor zich uit. Net als de vorige wedstrijden speelden we in de 2e helft beter dan in de 1e helft. De penalty’s werden door een paar jongens goed ingeschoten, dat gaat elke week best wel goed. Volgende week moeten we uit naar Zierikzee en we hopen dat het dan weer iets beter zal gaan dan vandaag. Als we iets beter verdedigen dan de afgelopen wedstrijden dan zal het misschien wel een spannende wedstrijd kunnen worden. Maandagavond eerst nog een training waar de jongens weer lekker kunnen oefenen.

geschreven door: Richard