S.K.N.W.K. 1 – DFS 1(C) 2-2

SKNWK-DFS een streekderby, waarbij DFS negentig minuten superieur was. Tweede minuut een kopbal net naast voor DFS. Drie keer in ruim een minuut een aanval voor DFS.Door een counter kwam Erwin Nelisse voor de keeper maar hij schoot over.Dat was pas in de 9de minuut. Toch was de 11de minuut nog niet verstreken toen Erwin weer een dergelijke kans kreeg en nu schoot hij naast de keeper wel raak 1-0. En voor de 20 minuten verstreken waren had DFS toch het meeste balbezit. Ja de bal kan raar rollen. Maar bij SKNWK rolde de bal niet van man naar man. Ruststand 1-0. Direkt na het begin een aardige aanval van SKNWK. Maar een pure handsbal in het strafschopgebied gaf geen soelaas, want de arbiter gaf hem niet. Daarna volgde een aantal vrije trappen maar die brachten niets op. En dan valt in de 51ste minuut aan de andere kant een doelpunt dat was 1-1. Goedegebure voor Bevelander. Ze konden allebei niet in hun spel komen. Wesley Goud onderuit maar de vrije trap bracht niks op. In die periode zeer ruw spel. Maar dan uit een corner toch de 2-1 door Wesley. Dan volgt nog een spectaculaire redding door keeper Koen de Jonge dat was in de 88ste minuut. Iedereen denkt dan die is binnen. Maar toch kreeg DFS loon naar werken al was het niet meer dan een gelijk spel 2-2. Dus kunnen we konstateren dat SKNWK geen brede selectie heeft. Nu is het dus derde klas voetbal en dat vereist een ander inzicht. Het middenveld werd volledig prijs gegeven. Als er soms stille ambities zijn dan moet er volgende week beslist gewonnen worden in en tegen Colijnsplaat.