Colijnsplaatse boys 1 – S.K.N.W.K. 1(C) 1-4

Colijnsplaatse Boys- Sknwk 1-4. Eerste helft met de aftrap voor Sknwk. De eerste 5 minuten waren voor de thuisclub.In de 9de minuut vrije trap voor de boys direkt gevolgd door een corner. Dan in de elfde minuut komen de bezoekers op rechts opzetten en een fraaie voorzet van Sytse Stins wordt verkeerd opgevangen de bal sprong van de voet van Erwin Nelisse, dat was een goede kans maar helaas. Even later schot van Wesley Goud die zich goed vrij speelde maar net naast de verkeerde kant van de paal ging. Besluiteloosheid van Erwin Nelisse koste hem de bal. Uit een corner op rechts werd het 0-1 door Wesley Goud die de bal uit slecht wegwerken van een back loeihard in kon schieten. Even later Wesley ten val gebracht in strafschopgebied maar geen penalty aldus de scheids. In de 20ste minuut had het al 0-3 kunnen staan, want er waren toen goede kansen. En dan in de 30ste minuut 0-2 door Erwin Nelisse. Met een wippertje over de keeper en net onder de lat, een bauty. Ruststand een verdiende 0-2. Dan in de tweede helft komt de verdediging van Sknwk er niet naar behoren uit. Veel misplaatste ballen. En gingen ze in de aanval dan kregen de buitenspelers de bal niet fatsoenlijk voor het doel. Colijnsplaat ging beter spelen en in de 65ste minuut werd het dan ook 1-2. De aansluittreffer was er maar verdere tegendoelpunten bleven uit. De organisatie bij Sknwk werd weer wat beter. Men mag hopen dat ze de laatste tien minuten stand houden. In de 85ste stoomde Wesley op zijn bekende manier naar voren met de bal aan zjn voet. hij dacht Christiaan te bedienen maar er zat een voet tussen daardoor kreeg hij de bal terug en met een rollertje maakte hij zijn tweede van de middag.Kristian Bouwman komt in de ploeg voor Sytse Stins. Sytse is de meest konstandte speler tot heden. In veel wedstrijden is hij steeds gevaarlijk bij het opkomen.In de 88ste minuut een dergelijke situatie en nu lukte het wel. Wesley was weer doorgebroken, dus weer de assist op Christiaan van Vossen. En bij de linker paal passeerde hij eerst een man, om dan uit een 15 gradenhoek de keeper rechts te passeren.Een verdiende overwinning voor de blauw- zwarten. En als iedereen voor de volgende wedstrijd zich vrijdagssavonds al concentreerd (een derby) dan moet het goed gaan lopen.