S.K.N.W.K. 1 – Kappelle 1(C) 2-1

SKNWK 1- Kappelle 1 uislag 2-1.Geen derby, of toch, jawel tussen de twee trainers uit Zuid- Beveland. In de eerste 10 minuten is het middenveld voor de bezoekers. Dat blijkt wel want een minuut later moest er een bal van de doellijn gered worden. Kapelle blijft het gevaarlijkst. Het veldspel is ook beter verzorgd. In de 21ste minuut werd SKNWK een strafschop onthouden. Huisman komt op een gegeven moment in vrije positie van af de achterlijn twee man bereiken, maar inplaats daarvan gaf hij een zogenoemde blinde voorzet. En dat kan niet, dus trainer breng dat naar voren en train daarop. Overigens speelde Martin een goede wedstrijd. Er wordt in elke wedstrijd te weinig uit de ooghoeken gekeken. Ook de posities zijn niet goed. Er is geen invulling. De theorie ontbreekt,wat toch echt nodig is om het voetbalspel goed te spelen. Het moet gezegd twee spitsen bakten er niks van. Ze bezitten een keihard schot maar van veldspel of de bal vasthouden hebben ze geen kaas gegeten. En dat is al heel hun voetbalcarriere zo. En dat is jammer want dat betekend balverlies. Maar krijgen ze toevallig een vrije schietpositie dan zijn ze wel goed voor een doelpunt. Rob v d Zande raakte met een voorzet de paal. De laatste tien minuten van de eerste helft werd de thuisclub sterker. De Valk kreeg een vrije trap mee na een zwaar bevochten duel. Deze werd genomen door Kiesenberg, maar de keeper van Kapelle ranselde de bal uit zij doel, deze kwam voor de voeten voor de ijverige Huisman maar zijn schot ging over.In de tweede helft werd de ingeslagen weg werd voortgezet en nu streden twee ploegen voor de winst. In de 47ste minuut een vrije trap en een corner voor de thuisploeg maar dat hield geen gevaar in voor Kappelle. Leon Pollemans veroorzaakt een vrije trap maar de afwerking was zonder gevaar. In de 61ste minuut een mooi schot van Stins maar het ging over de lat. Maar wat een snelheid heeft Sietse. In de 65 ste minuut 1-0 door van Vossen. Ja dat doet hij toch maar weer. En in de 68ste minuut werd er weer een bal van de lijn gekopt. Maar een minuut later werd het toch 1-1. Christiaan kreeg rood wegens kwebbelen. Maar na een lange ondebreking bedacht de scheidsrechter zich dus mocht de speler blijven. En dan gaat SKNWK ook nog winnen. Uit een corner belande de bal uieindelijk bij de Valk, die bedacht zich geen moment en via de paal werd het 2-1. Er waren toen 92 minuten gespeeld en na nog een paar zware monenten was de winst binnen. Het uitvallen van Neele kan als oorzaak hebben het oponthoud van zeker vijf minuten. En als je daar gevoelig voor bent en te snel afkoeld met een bestaande blessure kan het mis gaan. Er zal volgende week geoefend moeten worden om deze vooruigang in de gelederen te houden.