Colijnsplaatse Boys F2 – S.K.N.W.K. F2(C) 1-8

Nadat twee ploegen zich terug getrokken hadden uit onze competitie moesten we eigenlijk afgelopen zaterdag niet voetballen. OMdat Colijnsplaat overplaatsing naar een lagere poule aangevraagd had moesten we echter toch aantreden. De wedstrijd voor ons begon goed want na een paar minuten scoorde Joerie zijn eerste doelpunt. De keeper van Colijn wist daarna nog een paar keer de bal tegen te houden maar toch wisten Zenya (2x) en Joerie nog te scoren. De ruststand was dan ook 4-0 voor ons. De tweede helft gingen we weer goed van start. Al snel werd het 5-0 en 6-0
Stijn scoorde zijn eerste doelpunt van dit jaar na een hele mooie actie en na goed overspelen door Zenya. Ook Joerie scoorde nog een keer en na een doelpunt van Colijn was de eindstand 8-1. We hadden in de 2e helft nog een paar kansen maar de keeper wist er veel tegen te houden.
De wedstrijd van vandaag was een hele goede en leuke partij. Alle spelers deden erg goed mee en het was leuk om te zien hoe goed er soms overgespeeld wordt. Als we zo door voetballen dan gaan we zeker nog een paar keer winnen.

geschreven door: Richard