S.K.N.W.K. 1 – Rillandia1(C) 3-0

SKNWK- Rillandia drie tegen nul. Aftrap Rillandia. Corner in de tweede minuut voor SKNWK. Een gespannen wedstrijd. De hele week heerste de revanche gedachte. In de zesde minuut komt SKNWK in de problemen. Ook corer voor de gasten. In de achtste minuut corner voor de thuisclub waaruit Wesley naast kopte. Schot Wilco net naast. Beide ploegen lijden balverlies. Prima assist Wesley op Christiaan maar de laatste schoot naast. In de 19de minuut werd Wesley onderuit geduwd de toegekende penalty werd feilloos door Christiaan benut 1-0 dus. SKNWK wil meer. Aan de houding van de mannen kon je zien dat ze er voor gingen. SKNWK verdedigde goed en gaf geen kansen weg. En verre trappen zijn een prooi voor Koen. Robbert Padmos en Leon Pollemans zijn goede waterdragers. Koen moet wel allerter zijn met uittrappen of gooien. Vrije trap Rillandia maar niet gevaarlijk. In de 34ste minuut werd Wesley de ruimte ingestuurd door Wilco en met een venijnige boogbal maakte eerstgenoemde er 2-0 van. Hij werd zwaar gehinderd maar dat belette hem niet te scoren. Koen grijpt goed in. Achter elkaar een corner en vrije trap voor Rillandia maar geen kans. De eerste helft was duidelijk voor SKNWK. Aan het begin van de tweede helft al een corner voor Rillandia. Dat wegwerken blijft toch een probleem. Dan een kansje voor Richard Bevelander die zijn tegenstander uitkapt maar het harde schot werd weggeslagen door de keeper. Richard Bevelander er uit George van Heukelom er in. Hij maakte zijn debuut in het eerste.Mocht broer Leen verleden week het genoegen smaken te scoren.Ook George doet simpel het zelfde. Bij het eerste balcontakt
maakte hij een run naar de keeper en passeerde deze met een mooie schuiver en dat was dan drie tegen nul en zijn visite kaartje.Even later een kogel tegen de lat van Sander Uil. Uit de rebound schoot Wesley te gehaast naast. Consternstie omdat Koen de Jonge plat ging. Na de hervatting ging Wesley op doel en Richard v d Sande kwam er in. Na een redding op de doellijn kwam SKNWK goed weg, zonder weg te geven kwam het einde.