DFS F4 – S.K.N.W.K. F2(C) 5-2

Afgelopen zaterdag speelde de F2 in Burgh Haamstede tegen DFS F4.
We begonnen de wedstrijd goed en Joerie van Dijke wist al snel de 1-0 te scoren.
De wedstrijd ging vervolgens gelijk op. We kregen nog enkele goede kansen maar toch wist DFS voor de rust nog 2x te scoren.
Jammer genoeg lukte het ons niet meer zodat we met 2-1 de rust in gingen.
Na de rust werd het gelijk 3-1. Door de afwezigheid van enkele spelers (ivm proefzwemmen) deed Ids Flikweert voor het eerst mee.
Ids speelde een goede wedstrijd en scoorde ook nog de 3-2. Vervolgens kregen we weer enkele kansen maar DFS was beter in het benutten van de kansen.
Hierdoor verloren we de wedstrijd met 5-2. Deze (toch nog) grote overwinnning was niet geheel terecht, wij hadden zeker de kans gehad om minimaal een gelijkspel te behalen.
Aanstaande zaterdag krijgen we de kans om revanche te nemen omdat we dan thuis tegen DFS spelen. Als onze Fjes iets beter opletten gaan we deze partij zeker winnen.
Een klein kansje om de voorjaarscompetitie dan als eerste af te sluiten is dan nog aanwezig.

geschreven door: Richard