S.K.N.W.K. B1 – Kloetinge B3(C) 3-1

SKNWK B1-KLOETINGE B3 3-1. Meneer wilt u van deze wedstrijd een stukje schrijven werd mij gevraagd. Dus heb ik aan dat verzoek voldaan. Echter zonder pen en papier, het is een gedachten wedstrijd geworden. Een mooie voetbalavond met de B`s in de hoofdrol. De eerste helft kenmerkte zich door het gemak hoe jongens in de groei van het voetbal, de bal zonder veel inspanning ver kunnen trappen. Plaatsen is wat anders. Daar moet Adrie nog veel aan schaven. Ook een corner komt met gemak voor het doel. Jongens uit het eerste gaan tot het uiterste om de bal met kracht uit de cornerhoek te trappen. Maar de B`s lopen als het ware tegen de bal aan. Ook de jongens van Kloetinge deden dat met gemak. Na 45 minuten had SKNWK B1 de beste kansen, maar het bleef 0-0. Na de hervatting kwamen Kristian Bouman en Timo Verkaart in de ploeg, wat een duidelijke versterking was. Ongeveer vanaf de middellijn maakte Kristian een actie en ging gelijk scoren 1-0. Na een minuut of vijf was het weer raak, nu door Martijn Backx 2-0. Hij miste later zeker drie kansen. Kloetinge B3 kwam terug tot 2-1. De nummer 3 Peter Spitholt is een echte ausputzer. Erwin Maliepaard moet nog veel leren en niet te veel met het voetje. Maar de vrije trap waar de 2-1 uitkwam was via de paal onhoudbaar. Veel ballen werden er opgebracht door Kevin Schiettekatte. Hij is een ras pingelaar en vechter, maar loopt later toch vast. Dus eerder een vrije man opzoeken Kevin!!!. Jeroen Backx kwam twee keer oog in oog te staan met de keeper maar wist niet te scoren. Jeroen dat moet beter met de binnenkant van het voetje. Timo verkaart is een goede middenvelder. De Kevin met nummer 13 Duinhouwer maakte er 3-1 van. De penalty mocht keeper Erwin nemen, maar hij wist z`n collega niet te passeren. Maar de anderen die ook deel uitmaakten van de ploeg B1, zoals: Tim Stuijvenberg, Djamiel Reijnen, Rob van der Sleen, Brendan Scherpenisse, Joris en Peter Spitholt, en Lennard Visser bluften hun tegenstander ook vaak af. Eindstand 3-1.