Charlie Cup 2014 met vijf teams; schema is daarom ingekort

Op zaterdag 27 december 2014 wordt er weer het Onderling Zaalvoetbaltoernooi van S.K.N.W.K., de ‘Charlie Cup’ (gesponsord door café-cafetaria Charlie uit Nieuwerkerk) georganiseerd. Zoals gebruikelijk wordt dit toernooi gehouden in Zierikzee, maar deze keer in het nieuwe ‘Laco Sportcentrum’.

Afgelopen weekend was de sluitingstermijn voor de inschrijving hiervoor. Helaas valt het aantal aanmeldingen tegen. Slechts 26 seniorenleden (waarvoor het uiteindelijk toch bedoeld is) hebben zich aangemeld. Gelukkig nog wel wat jeugdleden en gastspelers die ook mee willen doen, maar hiermee komen we aan 35 aanmeldingen. Hierdoor kunnen we vijf teams maken.

Omdat met vijf teams 10 wedstrijden worden gespeeld, is het schema ingekort. De aanvangstijd is 13:00 uur en om 16:00 uur zal het deze keer afgelopen zijn. ’s Avonds kan in café Charlie worden gegeten (er is een speciaal Charlie Cup menu) en er is Live Muziek.

De organisatie zal zich deze week buigen over de teamindeling en het speelschema. Mochten er mensen zijn die zich nog niet op hebben gegeven (of twijfelen of ze zich hebben aangemeld), maar toch nog mee willen doen, dan graag z.s.m. nog even een mailtje doen naar Martijn Neele